Beste Rabobank

Door fvdberg op zondag 4 november 2018 16:00
Categorie: -, Views: 8.776

Uw afdeling Byzonder Beheer in Eindhoven geeft letterlijk aan medewerkers van lokale kantoren te horen dat ze "zich niet mogen bemoeien" met ons dossier (Ref: Den Haag, Donderdag 1-11-2018)

Uw directie verwijst ons (niet eens persoonlijk) naar Byzonder Beheer toe omdat zij zich niet met klantzaken bezig houden. Onze terugbelverzoeken naar de directie wordt verder geen gehoor aan gegeven. Ook gooien diverse medewerkers de hoorn er op zodra ze het telefoonnummer van Dhr van den Berg zien of zijn naam horen.

Het telefoonnummer van het hoofdkantoor te Utrecht heeft inmiddels een blokkade op het telefoonnummer van Dhr. van den Berg gezet omdat blijkbaar niemand anders ons te woord mag staan dan K de S van Byzonder Beheer. Mevrouw de S wil alleen schriftelijk communiceren en heeft per email aangegeven dat ze onze ingebrekestellingen naast haar neer legt.

Wel kan ze een WhatsApp-je sturen met daar in "Stop met bellen Frank, je wordt niet te woord gestaan"

Als niemand van de Rabobank de problemen erkent dan wel oplost blijft het schuldeisersverzuim van kracht.

Zolang het schuldeisersverzuim van kracht is houden wij ons aan het wettelijke deel hiervan en gaan er van uit dat u als bank dit ook doet. De wet is immers iets waar we ons allemaal aan horen te houden.

Als u de administratieve problemen en de gevolgen hiervan niet op wenst te lossen, waar ligt dan het echte probleem? Volgens uw medewerkers is dit namelijk een fluitje van een cent, en geen van allen begrijpt dat hier zo moeilijk over wordt gedaan.

Wij weten het inmiddels wel: Onwelwillendheid om fouten toe te geven en niet de verantwoordelijkheid te willen nemen voor de consequenties die dit met zich mee brengt in financiële vorm. De bank maakt liever de toekomst van een klant kapot dan dat ze gewoon conform de wet schuld erkent. De bank gaat hiermee over lijken.

Wilt u echt dat wij met dit dossier richting de kantonrechter gaan?

Wij verzoeken u om per direct telefonisch contact met ons op te nemen met een passende oplossing. U weet onze voorwaarden en heeft al onze gegevens.

Edit: inmiddels blijkt de blokkade op telefoon rabobreed te zijn. Zelfs het lokale kantoor is afgerouteerd.

Volgende: Aan: Wiebe Draijer (CEO Rabobank) 11-'18 Aan: Wiebe Draijer (CEO Rabobank)
Volgende: Mikrotik HAP Lite - Deel 1 04-'18 Mikrotik HAP Lite - Deel 1

Reacties

Reageren is niet mogelijk